CamperRoutes in Frankrijk

Duizend-en-een mogelijkheden

'Frankrijk is een prachtig land. Jammer dat er Fransen wonen', sprak voormalig minister Jorritsma ooit in een interview in REIZEN Magazine. Ze sloeg de plank behoorlijk mis. De enige verklaring zou kunnen zijn dat ze geen Frans sprak. Want onze ervaringen met Fransen zijn vrijwel 100% positief. Maar ja, je moet wel een beetje met ze kunnen praten, dan staan ze echt voor je open.

Wie dat eenmaal heeft ontdekt, gaat steeds weer terug naar Frankrijk. Want het is een prachtig land, met bijna overal een prettig klimaat. De natuur is er spectaculair en de steden zijn druk maar mooi. Hoe heerlijk is het niet om in Avignon een namiddag op een terras door te brengen. Of in Nyons in de Drôme. Of in Lyon. Of... enfin waar niet? 

Ontdek samen met ons de mooiste streken en steden voor korte en lange camperreizen. We beginnen in de Elzas en aan de Côte d'Azur.

Route Napoleon

Je mag het de 'Moeder aller reisroutes' noemen. Onze grootouders reden hem misschien al in een T-Ford of een oude Peugeot, op weg naar een luxe vakantie aan de Côte d'Azur. Napoleon liep de route in zes dagen na zijn landing vanaf Elba op 1 maart 1815. Wij deden er tien dagen...

Uitverkocht
In herdruk, verwacht begin februari 

5 tot 10 dagen rijplezier
Handig boekje voor op 't dashboard
40 pagina's

BergrouteLandelijke route
Bestellen
Omslag Route Napoleon
In herdruk € 6.50
Twitter Facebook Mail