CamperRoutes in Frankrijk

Duizend-en-een mogelijkheden

'Frankrijk is een prachtig land. Jammer dat er Fransen wonen', sprak voormalig minister Jorritsma ooit in een interview in REIZEN Magazine. Ze sloeg de plank behoorlijk mis. De enige verklaring zou kunnen zijn dat ze geen Frans sprak. Want onze ervaringen met Fransen zijn vrijwel 100% positief. Maar ja, je moet wel een beetje met ze kunnen praten, dan staan ze echt voor je open.

Wie dat eenmaal heeft ontdekt, gaat steeds weer terug naar Frankrijk. Want het is een prachtig land, met bijna overal een prettig klimaat. De natuur is er spectaculair en de steden zijn druk maar mooi. Hoe heerlijk is het niet om in Avignon een namiddag op een terras door te brengen. Of in Nyons in de Drôme. Of in Lyon. Of... enfin waar niet? 

Ontdek samen met ons de mooiste streken en steden voor korte en lange camperreizen. We beginnen in de Elzas en aan de Côte d'Azur.

Normandië en Bretagne

Grillige kustlijnen, azuurblauwe en turkooizen baaien, kleurrijke levendige vissers-haventjes. We krijgen er nooit genoeg van.  En we zijn niet de enigen. Daarom hebben we voor alle liefhebbers die met de camper (of de caravan) reizen, deze gids van Normandië en Bretagne...

Normandië 756 km
Bretagne 1079 km
46 campings en camperplaatsen
Apart katern met de invasiestranden en oorlogsmonumenten

KustrouteLandelijke route
Bestellen
Kustroute € 16.95

Route Napoleon

Deze route is uitverkocht en wordt in het voorjaar volledig herzien en gecombineerd met Jura en Elzas. Verschijningsdatum rond maart 2016. Wilt u een bericht ontvangen zodra de verschijningsdatum bekend is stuur dan een mailtje naar info@camperroutes.nl ...

Deze routegids is uitverkocht, een herziene en uitgebreidere versie verschijnt maart 2016.

BergrouteLandelijke route
Bestellen
Omslag Route Napoleon
Wordt herzien € 0.00
Twitter Facebook Mail