CamperRoutes in Frankrijk

Duizend-en-een mogelijkheden

'Frankrijk is een prachtig land. Jammer dat er Fransen wonen', sprak voormalig minister Jorritsma ooit in een interview in REIZEN Magazine. Ze sloeg de plank behoorlijk mis. De enige verklaring zou kunnen zijn dat ze geen Frans sprak. Want onze ervaringen met Fransen zijn vrijwel 100% positief. Maar ja, je moet wel een beetje met ze kunnen praten, dan staan ze echt voor je open.

Wie dat eenmaal heeft ontdekt, gaat steeds weer terug naar Frankrijk. Want het is een prachtig land, met bijna overal een prettig klimaat. De natuur is er spectaculair en de steden zijn druk maar mooi. Hoe heerlijk is het niet om in Avignon een namiddag op een terras door te brengen. Of in Nyons in de Drôme. Of in Lyon. Of... enfin waar niet? 

Ontdek samen met ons de mooiste streken en steden voor korte en lange camperreizen. We beginnen in de Elzas en aan de Côte d'Azur.

Route Napoleon

Deze routegids is ook verkrijgbaar bij de Nederlandse en Belgische boekhandel. Leden van de NKC kunnen CamperRoutes met ledenkorting bestellen via de NKC-webwinkel. Combinatieaanbiedingen vindt u alleen op CamperRoutes.nl ---Je mag het de 'Moeder aller reisroutes'...

5 tot 10 dagen rijplezier
Handig boekje voor op 't dashboard
40 pagina's

BergrouteLandelijke route
Bestellen
Omslag Route Napoleon
Route Napoléon € 6.95

Frankrijk - Wijnroute Elzas

De gids Wijnroute Elzas geeft informatie over en tips voor: Wandelingen in de wijngaarden Camperplaatsen en kampeerterreinen Bezienswaardigheden en plekken met super-uitzichten Kerken en musea Eten en drinken Wijn kopen  Een route van circa 100 km Heen- en...
Een route door de mooiste dorpen en steden van de Elzas.
40 pagina's, 1- tot 2-weekse route

Betalen vanuit het buitenland?
Zie pagina 'Betalen'
StedenrouteLandelijke route
Bestellen
Cover Elzas
Elzas Wijnroute € 6.50
Twitter Facebook Mail