CamperRoutes in Frankrijk

Duizend-en-een mogelijkheden

'Frankrijk is een prachtig land. Jammer dat er Fransen wonen', sprak voormalig minister Jorritsma ooit in een interview in REIZEN Magazine. Ze sloeg de plank behoorlijk mis. De enige verklaring zou kunnen zijn dat ze geen Frans sprak. Want onze ervaringen met Fransen zijn vrijwel 100% positief. Maar ja, je moet wel een beetje met ze kunnen praten, dan staan ze echt voor je open.

Wie dat eenmaal heeft ontdekt, gaat steeds weer terug naar Frankrijk. Want het is een prachtig land, met bijna overal een prettig klimaat. De natuur is er spectaculair en de steden zijn druk maar mooi. Hoe heerlijk is het niet om in Avignon een namiddag op een terras door te brengen. Of in Nyons in de Drôme. Of in Lyon. Of... enfin waar niet? 

Ontdek samen met ons de mooiste streken en steden voor korte en lange camperreizen. We beginnen in de Elzas en aan de Côte d'Azur.

Elzas, Jura en Route Napoléon

Deze routegids beschrijft een reis van de Elzas in het noordoosten naar het startpunt van de Route Napoléon in Zuid-Frankrijk. Alle ingrediënten voor een mooie en interessante reis zijn hier aanwezig: lekker eten en drinken in de schilderachtige vakwerkstadjes van de Elzas,...

Wijnroute Elzas: 275 km
Jura : 410 km
Route Napoléon met Chartreuse en Gorges du Verdon: 770 km

ISBN/EAN 978-94-91856-13-6

BergrouteStedenrouteLandelijke route
Bestellen
Cover Elzas-Jura-RouteNapoleon
Elzas, Jura Route Napoléon € 16.95

Normandië en Bretagne

Grillige kustlijnen, azuurblauwe en turkooizen baaien, kleurrijke levendige vissers-haventjes. We krijgen er nooit genoeg van.  En we zijn niet de enigen. Daarom hebben we voor alle liefhebbers die met de camper (of de caravan) reizen, deze gids van Normandië en Bretagne...

Normandië 756 km
Bretagne 1079 km
46 campings en camperplaatsen
Apart katern met de invasiestranden en oorlogsmonumenten

ISBN/EAN 978-94-91856-10-5

KustrouteLandelijke route
Bestellen
Super mooie kustroute € 16.95
Twitter Facebook Mail