Over ons

CamperRoutes.nl

Een uit de hand gelopen hobby

Camperaars zijn individualisten. Je trekt de deur achter je dicht en gaat linksaf of rechtsaf, net zoals het uitkomt. Je hebt je huis bij je en kunt overal staan waar je wilt. Nou ja, bijna overal. Want je hebt ook eisen natuurlijk. Het moet een beetje gezellig zijn, of je wilt juist even niemand om je heen hebben. Je wilt het mooiste uitzicht van de wereld. Of je zoekt een plek vlakbij dat heerlijke restaurant waarover je gelezen hebt, zodat je ook een lekker glas wijn kunt drinken.

Dit zijn wij ten voeten uit. We denken dat velen die met een camper of caravan op stap gaan zichzelf hierin herkennen.
Maar wie zijn we eigenlijk en waarom maken we deze website en de CamperRoutes reisgidsen?

  • Onderweg in Bretagne
  • Een toast op al onze lezers!
  • Bij de Pontevecchio in Florence

Loes Bisschops

Voormalig redactie-assistente/bureauredactrice, nu uitgever

In 2010 heb ik mijn vaste baan bij Sdu Uitgevers opgezegd en ben ik samen met Mike Camperroutes.nl gaan opzetten. Met onze camper, een Bürstner Nexxo, maken we prachtige reizen die we vooraf uitgebreid voorbereiden aan de hand van alle mogelijke informatiebronnen.

Vanaf 1976 werkte ik 13 jaar als bureauredactrice op de redactie van de Kampeer+Caravankampioen (ANWB), voor een deel samen met Mike. Daarna heb ik wat jaren op de redactie van de Kampioen gewerkt, gevolgd door een leuke drukke baan als directiesecretaresse bij Sdu Uitgevers.

Horgabost strand op Harris

Mike Bisschops

Voormalig hoofdredacteur reisbladen, thans uitgever/hoofdredacteur

Net als Loes ben ik begonnen bij de Kampeer+Caravankampioen, als redacteur tenten en kampeertoerisme. Daarna heb ik het buitensporttijdschrift Op Pad opgezet en was ik 8 jaar hoofdredacteur van dat heerlijke blad. Mijn laatste periode bij de ANWB (ruim 13 jaar) was ik hoofdredacteur van REIZEN Magazine. In die tijd heb ik een aardig stukje van de wereld gezien en daar talloze artikelen over geschreven.
Als ik nu onderweg ben met de camper, kan ik het niet laten om allerlei details en wetenswaardigheden op te zoeken en na te vragen van het gebied waarin we reizen. En zo ontstond het idee van CamperRoutes.nl.

werken in de camper

In 2011 zijn we van Voorburg naar het oosten van het land verhuisd. Nu runnen we samen onze uitgeverij. Samen doen we ons best om deze website en de CamperRoute gidsen zo professioneel mogelijk op te zetten en te onderhouden.
We weten ook dat de informatie pas echt waardevol wordt als veel andere camperaars meedoen, ons op dingen wijzen die we net niet gezien hebben, of ons juist hun unieke ervaringen doorgeven.
We hopen dat we op u mogen rekenen. En we kijken er naar uit u onderweg te ontmoeten!