Jaarlijks nieuwe routes

Professioneel en onafhankelijk

Bij het maken van deze website en de CamperRoutes gaan we volstrekt onafhankelijk te werk. Niemand sponsort ons, hooguit vinden een paar bedrijven het interessant te adverteren op de website en in de gidsjes.

De routes die wij rijden bepalen we zelf aan de hand van ons eigen gevoel wat camperaars interessant vinden. Ook daarom zijn reacties welkom. Ze helpen ons interessante routes voor iedereen te ontwikkelen.

Suggesties? Mail ons via het antwoordformulier op de contactpagina, of stuur uw mail direct aan info@camperroutes.nl

CamperRoutes.nl

Een uit de hand gelopen hobby

Camperaars zijn individualisten. We trekken de deur achter ons dicht en gaan linksaf of rechtsaf, net zoals het ons uitkomt. We hebben ons huis bij ons en kunnen overal staan waar we willen. Nou ja, bijna overal. Want we stellen ook eisen. Het moet een beetje gezellig zijn, of we willen juist even niemand om ons heen hebben. We willen het mooiste uitzicht van de wereld. Of we zoeken een plek vlakbij dat heerlijke restaurant waarover we gelezen hebben, zodat we ook een lekker glas wijn kunnen drinken.

Dit zijn wij ten voeten uit. We wedden dat u zichzelf hierin herkent.
Maar wie zijn we eigenlijk en waarom maken we deze website en de CamperRoute gidsjes?

Loes Bisschops

In 2010 heb ik mijn vaste baan bij Sdu Uitgevers opgezegd en ben ik samen met Mike Camperroutes.nl gaan opzetten. Met onze camper, een Bürstner Nexxo, maken we prachtige lange en kortere reizen die we vooraf uitgebreid voorbereiden aan de hand van alle mogelijke informatiebronnen. Van deze reizen hebben we tot nu toe 6 routegidsen gepubliceerd.

Vanaf 1976 werkte ik 13 jaar als bureauredactrice op de redactie van de Kampeer+Caravankampioen (ANWB), voor een deel samen met Mike. Daarna heb ik wat jaren op de redactie de Kampioen gewerkt en vervolgens had ik een jaar of 5 een leuke drukke baan als directiesecretaresse bij Sdu Uitgevers.
In 2010 zijn we ons idee voor CamperRoutes gaan ontwikkelen en na onze verhuizing van Voorburg naar het oosten van het land in 2011, runnen we nu samen onze uitgeverij.

Naast Camperroutes.nl hebben we ook een redactie & secretaressebureau onder de naam Travelscript.nl

Mike Bisschops

Voormalig hoofdredacteur reisbladen, thans uitgever/hoofdredacteur
Net als Loes ben ik begonnen bij de Kampeer+Caravankampioen, als redacteur tenten en kampeertoerisme. Daarna heb ik het buitensporttijdschrift Op Pad opgezet en was ik 8 jaar hoofdredacteur van dat heerlijke blad. Mijn laatste periode bij de ANWB (ruim 13 jaar) was ik hoofdredacteur van REIZEN Magazine. In die tijd heb ik een aardig stukje van de wereld gezien en daar talloze artikelen over geschreven.
Als ik nu onderweg ben met de camper, kan ik het niet laten om allerlei details en wetenswaardigs op te zoeken en na te vragen van het gebied waarin we reizen. En zo ontstond het idee van CamperRoutes.nl.

Samen doen Loes en ik ons best om deze website en de CamperRoute gidsen zo professioneel mogelijk op te zetten en te onderhouden.
We weten ook dat de informatie pas echt waardevol wordt als veel andere camperaars meedoen, ons op dingen wijzen die we net niet gezien hebben, of ons juist hun unieke ervaringen doorgeven.
We hopen dat we op u mogen rekenen. En we kijken er naar uit u onderweg te ontmoeten!

Twitter Facebook Mail