Reviews Wijnroute Elzas, Jura en Route Napoléon

Elzas, Kaysersberg

Complimenten!

Augustus 2022

Met veel plezier hebben wij gebruik gemaakt van het boekje: Met de Camper naar Zuid-Frankrijk. Onze complimenten!!!

Misschien een kleine aanpassing bij Camping L’ Oasis in Oberbronn, het sanitair was prima schoon en waarschijnlijk vernieuwd.
Er waren verschillende camperplekken met een prachtig mooi uitzicht, waarschijnlijk stonden jullie beneden, die plekken waren inderdaad minder mooi. Sauna, whirlpool, stoombad waren gratis.

Met dank voor alle informatie in het boekje,
vriendelijke groet,
Janny

Leuk om zo een richting te hebben en ideeën te krijgen

Augustus 2022

Afgelopen campervakantie gereden met jullie boekje bij de hand ‘Met de Camper naar Zuid-Frankrijk’ (4e druk, juni 2020).
Leuk om zo een richting te hebben en ideeën te krijgen. We hadden drie weken, dus hebben wat ‘cherrypicking’ gedaan.

Op de terugweg hebben we niet weer de Route Napoléon gereden, maar vanaf Sisteron naar Grenoble de D1075. Deze rijdt een stuk relaxter en biedt prachtige vergezichten op de bergen i.p.v. er middenin te zitten.

Nogmaals, leuk boekje met mooie tips en ideeën.

Vriendelijke groet,
Karin

Zie ook de updates, Karin heeft nog wat aanvullingen gegeven

Ons eerste camper avontuur!

Augustus 2019

Een groot compliment voor de campergids van Zuid-Frankrijk; duidelijk, overzichtelijk en compleet.
Op een gezellige manier werden we meegenomen op deze prachtige route.
We hebben enorm genoten en de gids gaf ons ook een veilig gevoel.
Volgend jaar gaan we de tweede route in Frankrijk rijden!

Hartelijk dank,
Marga en Mark

Beginnende camperaars

Oktober 2018

Wij zijn beginnende camperaars, dit jaar voor het eerst. Graag wil ik jullie melden dat wij voor dit eerste jaar zeer veel plezier hebben gehad aan de gids over de Elzas, Jura en route Napoléon. Veel dank voor de goede tips en aanbevelingen. Wij zullen zeker gebruik maken van jullie andere gidsen. Enkele hebben wij al ons bezit.

Arlette en Kees

Gorges du Verdon, Rive Gauche zeker zo breed als de noordkant

September 2018

Afgelopen maand hebben we jullie boek Met de camper naar Zuid-Frankrijk gebruikt om onze route globaal te bepalen. We hebben stukken wel gevolgd en sommige ook niet.
Wat ons echter opviel was het stuk in de Gorges du Verdon. Ik vind het héél jammer dat jullie de mensen afraden om de Rive Gauche te rijden via de D71/D955. Onze camper is 7m lang en 3.13m (!!!!!!) hoog! Wij zijn vanuit Castellane via de Rive Gauche naar Sainte-Croix gereden. Wij vonden de weg zeker zo breed als aan de ‘noordkant’; de gorges liggen aan je rechterhand, dus overhangende rotsen zijn géén probleem, ook al niet omdat de weg ruim is; je hebt op allerlei plekken prachtige uitzichten op de rivier en de gorges, bijna nog mooier dan op de D23. Het enige is dat je op het einde door een dorpje moet rijden, daar is het wat smaller en druk met voetgangers in het seizoen, maar alleszins goed te doen! Ik zou jullie dan ook aanraden om dit zelf eens te rijden, want het is een gemiste kans om dit niet te doen!

Verder nog mijn complimenten voor de leuke ideeën en goede recensies van campings en stopplaatsen. We hebben genoten van de stukken die we hebben gereden!

Angelique

Prima bevallen

Oktober 2016

Gebruikt gemaakt van Frankrijk Elzas, Jura en Route Napoléon. Prima bevallen.

Grietus

Recensie van NBD Biblion

Onderstaand enkele quotes uit een recensie die is gemaakt door NBD Biblion, de organisatie die bibliotheken op basis van beknopte recensies informeert over nieuwe uitgaven, zodat zij deze kunnen opnemen in hun uitleencollectie.

‘In de serie ‘CamperRoutes’ beschrijft het ervaren camperaarechtpaar Mike en Loes Bisschops kant-en-klare reizen per camper (ook geschikt voor caravan, met uitzondering van de getipte camperplaatsen). ‘Vlot en enthousiast, en tegelijkertijd zorgvuldig en gedetailleerd beschreven.’
‘Uitstekende, zeer goed verzorgde gids voor een selecte doelgroep.’