Reviews Normandië en Bretagne

De krijtrotsen bij Yport, met uitzicht op Fécamp

Voor de eerste keer met de camper op pad

Juli 2019

Afgelopen paar weken zijn wij voor de eerste keer met een camper op pad geweest. Aangezien onze bestemming Normandië was, hebben wij voor ons vertrek uw boekje ‘Met de camper door Frankrijk – Normandië & Bretagne’ aangeschaft bij de ANWB-winkel.
Met veel plezier hebben wij er gebruik van gemaakt. Zeker ook omdat onze specifieke belangstelling uitging naar de D-Day-stranden, maar wij hebben ook prachtig  gewandeld van Yport naar Etretat, gefietst van de camping Les Bas Carreaux naar Bayeux en genoten van het excentrieke museum over Erik Satie.
Kortom hartelijk dank voor de zeer bruikbare informatie, waar wij intensief gebruik van hebben gemaakt!

Wij zijn enthousiast en voornemens volgend jaar de rest van het boekje te exploreren.

Marcel & Milène

Marcel en Milèle geven ook nog tips en aanvullingen, zie de updates van Normandië en Bretagne.

Jullie boek is zeer praktisch en overzichtelijk!

Mei 2019

Wij hebben onderweg zeer veel plezier gehad van jullie prachtige camperrouteboek. Gedeeltelijk hebben we jullie route gevolgd; gedeeltelijk hebben we zelf geïmproviseerd. Dagelijks hebben we het boek doorgekeken en besloten wat de volgende dag te doen om toch vooral niets moois te missen. En dat is zeer goed gelukt. Wat is Bretagne prachtig (wij waren bijna alleen in Bretagne)!
De camperplaatsen hebben wij meestal overgeslagen, omdat wij voornamelijk gewoon op een parkeerplaats of iets dergelijks staan. Ook als je gedeeltelijk je eigen pad volgt, is jullie boek zeer praktisch en overzichtelijk.

Heel veel dank daarvoor en hartelijke groeten uit Den Haag NL en Bedburg D.

Fijne vakantie

Wij hebben gebruik gemaakt van het info boekje en willen jullie bedanken. We hebben er veel aan gehad en mede daardoor een erg fijne vakantie beleefd.

Groetjes Nico en Bep

Genieten

Oktober 2017

Wij hebben geen vraag maar wilden jullie even laten weten dat we zo genieten van de route. Normandië en Bretagne. In het voorjaar hebben we Normandië bezocht en nu volgen we de route Bretagne. Vooral de tips over het rijden met de camper, waar het mooi is en waar je goed kunt staan gebruiken we volop. Ga zo door.

Hartelijke groeten van Harry en Dorothee

Recensie van NBD Biblion

Onderstaand enkele quotes uit een recensie die is gemaakt door NBD Biblion, de organisatie die bibliotheken op basis van beknopte recensies informeert over nieuwe uitgaven, zodat zij deze kunnen opnemen in hun uitleencollectie.

‘De etappes zijn voorzien van een beknopte routebeschrijving, een overzichtskaartje, coördinaten van camperplaatsen en campings, een opsomming van de hoogtepunten en ten slotte de reiservaringen van de auteurs: vlot en enthousiast, en tegelijkertijd zorgvuldig en gedetailleerd beschreven, met fraaie foto’s en interessante kaderteksten erbij.’
‘Uitstekende, zeer goed verzorgde gids voor een selectie doelgroep: camperaars.’