Bestellen

Bestellen bij CamperRoutes.nl

Vandaag voor 16 uur besteld is morgen in huis

De verzendkosten zijn € 2,95 

Bestel je via deze website dan wordt een bestelling, mits voor 16 uur bestelt en met iDeal of creditcard betaalt, dezelfde dag met PostNL verzonden.

Een enkele keer, als wij met de camper onderweg zijn, kan het een dag langer duren. Betaal je op een andere wijze dan met iDeal dan wordt de bestelling verzonden zodra het bedrag op onze rekening staat, meestal is dat binnen 1 à 2 dagen.

Helaas bezorgt PostNL niet meer op maandag, dus bestel je op vrijdag na 16 uur dan valt de bestelling pas na het weekend op dinsdag in de bus.

Ga je op korte termijn weg en wil je weten of de routegids wel op tijd in de bus valt, bel ons gerust even zodat wij  kunnen bevestigen wanneer de gids verstuurd wordt (wij zijn dagelijks, ook in het weekend, bereikbaar van 10-22 uur op tel. 06-22483757).

CamperRoutes zijn overal in Nederland verkrijgbaar

ANWB

CamperRoutegidsen zijn bij alle ANWB-winkels verkrijgbaar.

Nederland
Behalve via deze site zijn ons reisgidsen ook te koop in alle ANWB-winkels.
Bij de boekhandels zijn onze routegidsen meestal niet op voorraad maar wel te bestellen. Verder zijn er veel online-winkels waar u ze kunt bestellen. Hieronder een overzicht:

Buitenland
Bestellen buiten Nederland is niet meer mogelijk via deze website, de kosten daarvoor zijn te hoog geworden en helaas komen bestellingen vaak niet aan.
Belgische klanten kunnen wel via hun boekhandel in België of via de Standaardboekhandel bestellen. De gids van Zuid-Engeland is niet in België verkrijgbaar.

  • Alle boekhandels in België (op bestelling aan de hand van het ISBN-nummer dat op deze site bij alle gidsen staat vermeld)
  • Standaard Boekhandel (online en in de winkel op bestelling)
  • De Reyghere Boekhandel (online)

Wil je toch vanuit het buitenland bij ons bestellen stuur dan een mail naar info@camperroutes.nl. Wij sturen je dan een factuur voor de gidsen die je wilt ontvangen. De prijs van de gidsen wordt verhoogd met de daadwerkelijke verzendkosten voor verzending met track&trace. De verzendkosten liggen, afhankelijk van het aantal boekjes dat je bestelt, tussen de €10 en €20.
Afhankelijk van waar u woont kan uw bestelling 1 tot 3 weken onderweg zijn.