Bestellen

Bestellen bij CamperRoutes.nl

Vandaag voor 16 uur besteld is morgen in huis

De verzendkosten zijn € 2,95 voor Nederland en € 5,00 voor België.

Bestel je via deze website dan wordt een bestelling, mits voor 16 uur besteld en met iDeal of creditcard betaald, dezelfde dag met PostNL verzonden.
Wil je je bestelling op een buitenlands adres ontvangen dan is de zending zeker 3 tot 8 werkdagen onderweg!

Een enkele keer, als wij met de camper onderweg zijn, kan het een dag langer duren. Betaal je op een andere wijze dan met iDeal dan wordt de bestelling verzonden zodra het bedrag op onze rekening staat, meestal is dat binnen 1 à 2 dagen.

Helaas bezorgt PostNL niet meer op maandag, dus bestel je op vrijdag na 16 uur dan valt de bestelling pas na het weekend op dinsdag in de bus.

Ga je op korte termijn weg en wil je weten of de routegids wel op tijd in de bus valt, bel ons gerust even zodat wij  kunnen bevestigen wanneer de gids verstuurd wordt (wij zijn dagelijks, ook in het weekend, bereikbaar van 10-22 uur op tel. 06-22483757).

CamperRoutes zijn overal in Nederland en België verkrijgbaar

ANWB

CamperRoutegidsen zijn bij alle ANWB-winkels verkrijgbaar.

Nederland
Behalve via deze site zijn ons reisgidsen ook te koop in alle ANWB-winkels.
Bij de boekhandels zijn onze routegidsen meestal niet op voorraad maar wel te bestellen. Verder zijn er veel online-winkels waar u ze kunt bestellen. Hieronder een overzicht:

België
Bij steeds meer boekwinkels en webshops in België worden CamperRoutes verkocht. De Standaard Boekhandel is een van onze grootste wederverkopers in België. Maar in alle Belgische boekhandels kunnen onze gidsen besteld worden met behulp van het ISBN/EAN-nummer.