Bestellen

Bestellen bij CamperRoutes.nl

De levertijd is 2 tot 3 werkdagen.

Een enkele keer, als wij onderweg zijn, kan het wat langer duren. Betaal je op een andere wijze dan met iDeal dan wordt de bestelling verzonden zodra het bedrag op onze rekening staat, meestal is dat binnen 1 à 2 dagen.

Helaas bezorgt PostNL niet meer op maandag, dus bestel je op vrijdag na 16 uur dan valt de bestelling pas na het weekend op dinsdag of woensdag in de bus.

Ga je op korte termijn weg en wil je weten of de routegids wel op tijd komt, bel ons gerust even zodat wij kunnen bevestigen wanneer de gids verstuurd wordt, wij zijn dagelijks, ook in het weekend, bereikbaar van 10-22 uur op tel. 06-22483757.

CamperRoutes zijn overal in Nederland verkrijgbaar

ANWB

CamperRoutegidsen zijn bij alle ANWB-winkels verkrijgbaar.

Nederland
Behalve via deze site zijn ons reisgidsen ook te koop in alle ANWB-winkels.
Bij de boekhandels zijn onze routegidsen meestal niet op voorraad maar wel te bestellen. Verder zijn er veel online-winkels waar u ze kunt bestellen. Hieronder een overzicht:

Buitenland
Voor het toezenden van 1 of meer gidsen naar een buitenlands adres moeten wij helaas € 10,20 aan verzendkosten vragen. Dit zijn de daadwerkelijke verzendkosten voor het buitenland met Track & Trace. Bestellingen naar het buitenland kunnen 5 tot 7 werkdagen onderweg zijn.


Belgische klanten kunnen ook via hun boekhandel in België of via de Standaardboekhandel bestellen.

  • Alle boekhandels in België (op bestelling, aan de hand van het ISBN-nummer dat op deze site bij alle gidsen staat vermeld)
  • Standaard Boekhandel (online en in de winkel op bestelling)
  • De Reyghere Boekhandel (online)