DW Vlogt over campers (en over Fientje)

Als je  bevlogen camperaar bent en je kijkt wel eens op YouTube, kan je hem bijna niet missen: Dick William Harinck, kortweg DW.
Hij heeft over werkelijk alles een originele mening, vooral als het over campers en camperen gaat. En hij kan op DW Vlogt over werkelijk alles ‘lullen als Brugman’!
Humoristisch en toch leuk…

Tijdens de afgelopen Kampeer & Caravan Jaarbeurs, in oktober in Utrecht, kwamen we hem tegen in de perskamer. Dat was een leuk weerzien van oude collega’s, want net als Loes en ik, heeft DW vele jaren bij tijdschriftredacties van de ANWB gewerkt, het laatst bij de Kampeer&Caravan Kampioen (KCK).
We lieten twee routegidsen bij hem achter, gewoon om te laten zien waar we als pensionado’s mee bezig zijn. Tot onze verrassing zagen we die gidsen terug in zijn Vlog Overwinteren 3.0. Bedankt DW!

We zijn overigens niet de enigen, want we hoorden van alle kanten, van vrienden, camperaars en anderen dat ze kijken naar DW Vlogt. Wij zijn er intussen aan verslaafd. Als OP1 weer eens saaie of niet zullke leuke gasten heeft (of onze niet zo populaire presentatoren) zeggen we tegen elkaar: “zullen we nog even een wijntje nemen en een Vloggie van DW kijken?”
Gewoon even lekker wegdromen bij die lange reizen, DW’s praktische tips aanhoren en vooral: zien hoe het met Fientje is.
Fientje is de chocoladebruine labrador, ondanks zijn leeftijd behoorlijk levendig, maar houdt niet van zwemmen. Volgens DW is ze (zijn camper-konijn) de enige niet-zwemmende labrador op het westelijk halfrond.

Enfin kijk zelf maar!


DW Vlogt