Spanje Vandaag

Voor iedereen die binnenkort, of regelmatig naar Spanje gaat, ontdekten we een aardige informatieve website: Spanje Vandaag. Er staan nieuws en wetenswaardigheden op deze site van alle Spaanse regio's. 
Er wordt niet alleen toeristisch nieuws op gebracht, maar ook zeer diverse nieuwsfeiten. Soms een beetje sensationeel, soms in de roddelsfeer, maar ook serieus nieuws. Zo lezen we dat er recent aardbevingen zijn geweest rond Girona en dat weerinstituten een warme en droge maand april voorspellen.

Wiki Spanje

Een apart onderdeel is de Wiki Spanje site, die veel wetenswaardigs biedt over Spaanse regio's, feesten, gastronomie etc, compleet met een bedrijvengids en de mogelijkheid om je eigen advertenties te plaatsen.

Toeristische informatie

Een belangrijk onderdeel van Spanje Vandaag is toeristische informatie. Zo vinden we een item over de mooiste dorpen van Spanje, 10 mooie kustplaatsen aan de Costa del Azahar, informatie over fietsen in Spanje, blogs, verhalen van Spanjeliefhebbers en ga zo maar door. Er staat weinig of niets op over camperreizen, camperplaatsen e.d., dus daarvoor hoef je niet op deze site te zijn. Toch een heel nuttig webadres:
SpanjeVandaag.com 

30-03-2017
Vorige - Volgende
Twitter Facebook Mail