Wat zijn CamperRoutes?

Kant-en-klare reisroutes voor camper en caravan. Informatief en inspirerend

Met CamperRoutegidsen maak je reizen per camper of caravan, waar je zelf weinig aan hoeft voor te bereiden. Al het uitzoekwerk voor een perfecte reisroute, vol bezienswaardigheden en activiteiten, hebben de makers al voor je gedaan. CamperRoutegids op schoot (of op het dashboard), dan weet je dat je onderweg niets belangrijks zult missen.

Ook met de caravan beleef je meer met Camperroutes

Omdat naast toeristische informatie en beschrijvingen van bezienswaardigheden ook campings worden beschreven (en beoordeeld), zijn CamperRoutegidsen ook zeer bruikbaar voor reizen met de caravan. Onderweg maken we gebruik van campings en camperplaatsen, waarbij campings ruimschoots in de meerderheid zijn. Alle beschreven campings liggen op comfortabele afstanden van elkaar.

Handzaam formaat, prachtige fotografie op kwaliteitspapier

CamperRoutegidsen zijn gedrukt op handzaam A5 formaat op hoogwaardig gesatineerd papier, waarop tekst en foto's perfect uitkomen. De duidelijke letter op een overwegend witte ondergrond is uitstekend leesbaar. En de sfeervolle fotografie verhoogt de voorpret voor de reis. 

Om niet uitsluitend superlatieven op te moeten schrijven, hebben we de belangrijkste elementen bij elkaar gezet op een aantal voorbeeldpagina's, die je via de link hieronder kunt downloaden. Zo krijg je hopelijk een goed idee van de inhoud en de kwaliteit van de CamperRoutegidsen.

Hoewel we geen letterlijke routebeschrijving maken (hier links, daar rechts), geven we met beschrijvingen en kaartjes aan welke wegen we hebben gereden. We gaan er daarbij vanuit dat iedereen een goede kaart en eventueel een navigatieapparaat bij zich heeft.

DOWNLOAD HIERONDER DE VOORBEELDPAGINA'S ALS PDF-BESTAND.
Te openen met elke pdf-Reader, zoals Adobe Reader of een oudere Acrobat Reader (vanaf versie 6).

P.S.: onze routegidsen zijn niet digitaal of als E-book verkrijgbaar.

Twitter Facebook Mail